Adresse

Banegårdsgade 12, 8300 Odder

Telefon

+45 24 25 35 37

man - fre: 08.00-20.00

Vi hjælper dig på vej

Vi hjælper dig på vej

– den lokale køreskole i Odder til kørekort og generhvervelse

At tage kørekort hos os er ikke kun lærerigt — det er også sjovt og spændende

Vi ved, at det ofte er en stor ting at tage kørekort. Vi fylder på med en masse teori og praktisk kørsel i skolevognen – og du lærer bedst, når du er rolig og afslappet. Derfor sørger vi for, at du bliver godt klædt på samtidigt med, at vi har det sjovt. Både i teoriundervisning og bag rattet.

Dine kørelærere er Jesper og Morten – to erfarne kørelærere fra Odder – samt Kirstine og Henrik.  Vores lokaler ligger lige over for både letbanen og busstationen, så du har let adgang til teoriundervisning og kørsel. 

Vi har en passion for den personlige kontakt, og vi glæder os til at give dig en god og sikker køreoplevelse, når du tager dit kørekort hos os.

 

kørelærer kristine kristensen

Kørelærer Kirstine Kristensen

Kørelærer Henrik Rasmussen

teoriundervisning

Kvalitet og personlig undervisning er den lige vej til dit kørekort

Uanset, om du skal have bilkørekort eller generhverve, har vi styr lovgivning og krav. Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union, og vi følger justitsministeriets undervisningsplan på alle køreuddannelser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Den teoretiske undervisning finder sted i Odder og du får både teoretisk og praktisk undervisning af Jesper og Morten — dine topengagerede kørelærere.